Κατά τη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Χανιά συζητήθηκε η πραγματοποίηση του φετινού καρναβαλιού στη Σούδα, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις και η σύσταση Επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη της διοργάνωσης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Χανίων, υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Σούδας και Ακρωτηρίου, Μανούσος Λιονάκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων, υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού, Δημήτρης Λειψάκης, και η αντιδήμαρχος Χανίων Χρυσούλα Μιχαηλάκη, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, με εμπειρία στη διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, από όλες τις πλευρές εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχιστεί ο θεσμός των αποκριάτικων εκδηλώσεων, όπως γινόταν κατά το παρελθόν, ενώ παράλληλα συστάθηκε η Επιτροπή, που θα έχει την ευθύνη της διοργάνωσης.

Στην Επιτροπή συμμετέχουν οι: Μανούσος Λιονάκης, αντιδήμαρχος Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης, αντιδήμαρχος Χανίων, Λεωνίδας Μανωλικάκης, υπάλληλος ΚΕΔΗΧ, Θεοχάρης Χαριτάκης, πρόεδρος Κοινοτικού Διαμερίσματος Τσικαλαριών, Μανώλης Βλαχάκης, αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σούδας, Γιάννης Φωκάς, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Σούδας και Γυμνασίου Σούδας, Κυριάκος Μπυράκης, πρόεδρος Ένωσης Καταστηματαρχών Σούδας, και Τιμόθεος – Αλφρέδος Κοκοτσάκης, πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Απτέρας.

Όπως έγινε γνωστό, όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Καρναβάλι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χανίων (ΚΕΔΗΧ), μέχρι και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011.