Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα, που επέπλεε στη θάλασσα μέσα στο λιμάνι, αντίκρισαν σήμερα κάτοικοι της Χαλκίδας, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις λιμενικές αρχές που μετέβησαν στο σημείο για να περισυλλέξουν το πτώμα.

Το τραγικό περιστατικό αποκάλυψε ένα έγκλημα, που έγινε στην τοποθεσία Κρηπίδωμα, με θύμα έναν 26χρονο άνδρα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στις αρχές, δύο νεαροί αλβανικής υπηκοότητας διαπληκτίστηκαν με το θύμα και στη συνέχεια αφού ξυλοκόπησαν τον άτυχο 26χρονο, τον έριξαν αιμόφυρτο στην θάλασσα και τράπηκαν σε φυγή.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το θύμα είναι ένας 26χρονος Ινδός, που διέμενε και εργαζόταν στην περιοχή Κρηπίδωμα, όπου κατοικούσαν και οι δύο δράστες. Οι άντρες του λιμενικού βασιζόμενοι σε καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, ξεκίνησαν έρευνες και σε λίγες ώρες εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 19χρονο και έναν 24χρονο άνδρα, που ομολόγησαν την πράξη τους και την απέδωσαν σε προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα.

Οι εκδορές στα χέρια του 24χρονου δράστη και οι κηλίδες από το αίμα του θύματος στα ρούχα του συνεργού του ήταν νωπά, γεγονός που μαρτυρούσε την εγκληματική τους πράξη.