Με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, συνδικαλιστές των υπαλλήλων του σιδηρόδρομου Πελοποννήσου και τον επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας», περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Πετράκο, συναντήθηκε μετά από αίτημα τους, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και οι συνδικαλιστές εξέφρασαν την αγωνία τους για την απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τα δρομολόγια του τρένου στην Πελοπόννησο.

Ζήτησαν από τον περιφερειάρχη να μεσολαβήσει ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα.

«Το θέμα του σιδηροδρόμου αποτελούσε πάντα για μένα προτεραιότητα, ήμουν ο μοναδικός βουλευτής που είχα καταθέσει τόσο πολλά ερωτήματα για αυτό το θέμα στην Βουλή διότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια ήμουν αντίθετος με το σχεδιασμό που υπήρχε και τις πολιτικές αποφάσεις που είχαν ληφθεί» σημείωσε ο κ. Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε ότι έχει ήδη προβεί σε σχετική παρέμβαση για το σιδηρόδρομο στον υπουργό, με σαφή πρόταση που καταγράφεται άλλωστε και στο σχέδιο δράσης του συνδυασμού του και αποδέχθηκε να μεσολαβήσει για την διεξαγωγή αυτής της συνάντησης η οποία εάν τελικά δεν επιτευχθεί, ξεκαθάρισε ότι θα είναι με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου.