Για αύριο προβλέπονται μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά καθώς και ισχυροί βοριάδες τοπικά στο Αιγαίο. Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Αττική
Για αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από το βράδυ βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με τη θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Για αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και από το βράδυ βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και ανοιχτά στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Για αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος καιρός για αύριο με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.