Υλικά
- 350 γρ. τόνο (κονσέρβα ή μαγειρεμένο)
- 1 κ. σ. μαγιονέζα
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες, συν επιπλέον για το γαρνίρισμα
- 1/2 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- Λίγο βαλσάμικο ξύδι
- Αλάτι, μαύρο πιέρι
- 2 ώριμα αβοκάντο, κομμένα στη μέση χωρίς το κουκούτσι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τον τόνο σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα, τα πράσινα κρεμμυδάκια, την κόκκινη πιπεριά και το βαλσάμικο.
- Καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια γεμίστε το κάθε μισό από τα αβοκάντο με το μείγμα τόνου.
- Γαρνίρετε με φρέσκα κρεμμυδάκια και λίγο μαύρο πιπέρι πριν σερβίρετε.