Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού φύλλα βασιλικού
- 1/4 φλ. τσαγιού καρύδια, στη μέση ή ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ. γλ. χυμό λεμονιού
- 1/4 φλ. τσαγιού & 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων το βασιλικό, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
- Ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια λεία πάστα και, στη συνέχεια, προσθέστε τις τελευταίες 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδου.
- Δοκιμάστε και προσθέστε κατά βούληση αλάτι και πιπέρι.