Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα στα τέσσερα
- 4 κ. γλ. τριμμένη φρυγανιά με ιταλικά μπαχαρικά
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Τοποθετήστε την παρμεζάνα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα.
- Βάλτε τα στήθη κοτόπουλου σε μία λαδόκολλα στο ταψί και επικαλύψτε με τη σάλτσα μαγιονέζας.
- Γαρνίρετε με το τρίμμα φρυγανιάς και ψήστε στο φούρνο μέχρι το κοτόπουλο να μαγειρευτεί καλά.