Υλικά
- 1 συσκευασία έτοιμη ζύμη πίτσας
- 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα πίτσας
- 3 κ. σ. κόκκινη καυτερή σάλτσα
- 1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
- 1/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
- 1 φλ. τσαγιού πεπερόνι
- 2 κ. σ. μέλι
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Ανοίξτε την ζύμη της πίτσας και κόψτε στη μέση κατά μήκος (το άλλο μισό αποθηκεύστε το στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση).
- Τοποθετήστε την ζύμη σε ένα ταψί που έχετε ελαφρώς λαδώσει και με τα δάχτυλά σας τεντώστε την έτσι ώστε να διαμορφώσετε μία οβάλ βάση.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε την σάλτσα πίτσας με τις 2 κουταλιές από την καυτερή σάλτσα και απλώστε το μείγμα πάνω στην ζύμη.
- Προσθέστε τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα και τέλος τα πεπερόνι πάνω από τα τυριά.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10- 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά.
- Εντωμεταξύ, ανακατέψτε το μέλι με την υπόλοιπη καυτερή σάλτσα.
- Ραντίστε το επίπεδο ψωμί με το μείγμα μελιού και γαρνίρετε με τον βασιλικό πριν σερβίρετε.