Υλικά
- 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλο
- 1 φέτα ελβετικό τυρί
- 1 φέτα τυρί προβολόνε
- 1 λεπτή φέτα ζαμπόν
- 5 φύλλα baby σπανάκι
- 2 αβγά χτυπημένα
- 2/3 φλ. τσαγιού τριμμένο ψωμί
- Λάδι, για τηγάνισμα
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε το στήθος κοτόπουλο στο πλάι, ώστε να δημιουργήσετε μία «τσέπη» και αλατοπιπερώστε και από τις δύο πλευρές.
- Τοποθετήστε το ζαμπόν σε μία επιφάνεια και από πάνω τα τυριά και το σπανάκι.
- Τυλίξτε σφιχτά σε ρολό και τοποθετήστε το στην «τσέπη» του κοτόπουλου που δημιουργήσατε προηγουμένως.
- Τοποθετήστε το αλεύρι, τα αβγά και το ψωμί σε τρία διαφορετικά μπολ.
- Προσέχοντας να μην ανοίξει το κοτόπουλο βυθίστε το πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αβγό και στο θρυμματισμένο ψωμί και ακόμη μία φορά στο αβγό και έπειτα στο ψωμί.
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Τηγανίστε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
- Τοποθετήστε στο ταψί και ψήστε για 20 λεπτά περίπου ή μέχρι η εσωτερική του θερμοκρασία να αγγίξει τους 75 βαθμούς.