Υλικά
- 1 φύλλο ζύμη τάρτας κατεψυγμένο
- 1 φλ. τσαγιού κατσικίσιο τυρί
- 1/2 φλ. τσαγιού κολοκυθάκι
- 6 φέτες ντομάτας
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
- 1/4 φλ. τσαγιού φρεσκοκομμένο βασιλικό
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ξεδιπλώστε την ζύμη της τάρτας σε ένα ταψί και με την βοήθεια ενός πιρουνιού ανοίξτε τρύπες.
- Ψήστε την ζύμη για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρώς.
- Αφαιρέστε από τον φούρνο και προσθέστε το τυρί, κατά προτίμηση θρυμματισμένο, τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια τοποθετώντας τα ομοιόμορφα.
- Με ένα πινέλο μαγειρικής περάστε τα λαχανικά με λίγο λάδι.
- Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και ψήστε για περίπου 20- 25 λεπτά.