Υλικά
Είναι γεγονός ότι η σπιτική πίτσα σπανίως απογοητεύει, αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως μετράς επιτυχίες κάθε φορά.
Κι εδώ ο κανόνας λέει πως όσο πιο απλά τα πράγματα, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.
Το βάρος οφείλει να δοθεί στο ψήσιμο, καθώς η πίτσα μπορεί να ψηθεί με διάφορους τρόπους.
Ο πιο απλός ακούει σε ένα ρηχό ταψί φούρνου γυρισμένο από την ανάποδη. Αυτό μας λέει το ινστιτούτο Good Housekeeping, και μάλιστα τοποθετούμε το ταψί στην ψηλότερη σχάρα του φούρνου και όχι στη χαμηλότερη, όπως προτείνεται συνήθως.