Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλο
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. αρμύρα
- 1/8 φλ. τσαγιού αποξηραμένο τριμμένο ψωμί
- 1 κ. γλ. χυμό λεμονιού
- 1 κ. γλ. μουστάρδα με μέλι
- Μία κονσέρβα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το ψωμί σε μια μεγάλη σακούλα τροφίμων. Προσθέστε το κοτόπουλο, κλείστε καλά τη σακούλα και ανακινήστε έως ότου το κοτόπουλο καλυφθεί από το τριμμένο ψωμί.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τοποθετήστε το λάδι και ζεστάνετε σε μεσαία φωτιά.
- Προσθέστε το κοτόπουλο και σοτάρετε για περίπου 3 λεπτά. Κλείστε με το καπάκι και χαμηλώστε τη φωτιά.
- Προσθέστε το κρασί, την αρμύρα, το αλάτι και τα μανιτάρια και σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κοτόπουλο.
- Αφαιρέστε το κοτόπουλο και τα μανιτάρια με μία κουτάλα και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο.
- Μέσα στην κατσαρόλα προσθέστε το χυμό λεμονιού και την μουστάρδα και ανακατέψτε καλά. Αφήστε να πάρει μια βράση και περιχύστε στο κοτόπουλο.