Υλικά
- 75 γρ. πουρέ κολοκύθας
- 80 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
- 85 γρ. σιρόπι σφενδάμου (ή μέλι)
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 120 γρ. βρώμη
- 1/4 κ. γλ. κανέλα τριμμένη
- 1/4 κ. γλ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 1/4 κ. γλ. τζίντζερ τριμμένο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ τοποθετείστε τον πουρέ κολοκύθας, το βούτυρο αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου και τη βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέστε τη βρώμη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το τζίντζερ και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετείστε στο ψυγείο μια μισή ώρα.
- Πλάστε τις μπουκιές σε μπαλάκια.
- Τοποθετείστε στο ψυγείο σε αεροστεγές σκεύος. Διατηρούνται για περίπου μία εβδομάδα.