Υλικά

  • 75 γρ. πουρέ κολοκύθας
  • 80 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
  • 85 γρ. σιρόπι σφενδάμου (ή μέλι)
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 120 γρ. βρώμη
  • 1/4 κ. γλ. κανέλα τριμμένη
  • 1/4 κ. γλ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 1/4 κ. γλ. τζίντζερ τριμμένο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τοποθετείστε τον πουρέ κολοκύθας, το βούτυρο αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου και τη βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Προσθέστε τη βρώμη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το τζίντζερ και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
  3. Τοποθετείστε στο ψυγείο μια μισή ώρα.
  4. Πλάστε τις μπουκιές σε μπαλάκια.
  5. Τοποθετείστε στο ψυγείο σε αεροστεγές σκεύος. Διατηρούνται για περίπου μία εβδομάδα.