Υλικά
- 200 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 100 γραμ. μαργαρίνη
- 4 κ.σ. κακάο
- 1/2 φλ. φουντούκια
- 1/2 φλ. φιστίκι Αιγίνης
- 2 συσκευασίες μπισκότα γεμιστά
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, τη μαργαρίνη και τη σοκολάτα και μόλις αρχίσουν να λιώνουν ρίχνουμε μέσα το κακάο.
- Αφού λιώσουν καλά, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για λίγο το μείγμα να γίνει χλιαρό.
- Κόβουμε τα γεμιστά μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα.
- Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Τυλίγουμε το μείγμα σε διπλή μεμβράνη και το παγώνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον για 2 ώρες, να σφίξει.