Υλικά
- 1 φιάλη των 750 ml λευκός αφρώδες οίνος (π.χ chardonnay)
- 1 φλιτζάνι νέκταρ ροδάκινου
- 3/4 φλιτζανιού λικέρ ροδάκινο
- 1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
- 2 λευκά ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι, κομμένα (για γαρνιτούρα)
- 1 λεμόνι, κομμένο (για γαρνιτούρα)
- Πάγος
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα συστατικά και ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα.
- Καλύψτε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρετε με πάγο και γαρνίρετε με φρέσκο ροδάκινο και φέτες λεμονιού.