Υλικά

  • 1 φιάλη των 750 ml λευκός αφρώδες οίνος (π.χ chardonnay)
  • 1 φλιτζάνι νέκταρ ροδάκινου
  • 3/4 φλιτζανιού λικέρ ροδάκινο
  • 1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 2 λευκά ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι, κομμένα (για γαρνιτούρα)
  • 1 λεμόνι, κομμένο (για γαρνιτούρα)
  • Πάγος

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα συστατικά και ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα.
  2. Καλύψτε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρετε με πάγο και γαρνίρετε με φρέσκο ροδάκινο και φέτες λεμονιού.