Υλικά

  • 120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
  • 100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
  • 120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
  • 20 βρασμένα κανελόνια
  • 200 φρυγανιά τριμμένη
  • 250 ml μαγιονέζα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Κατόπιν τα ρίχνετε στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
  2. Έπειτα ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας σε ένα μπολάκι μαζί με τη μαγιονέζα, την παρμεζάνα και τη φρυγανιά.
  3. Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια με ένα κουταλάκι ή κορνέ.
  4. Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.