Υλικά
- 3 μεγάλα αυγά
- 350 γρ. ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
- 4 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού
- 1 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς μία φόρμα για κέικ.
- Χτυπήστε τα αυγά, το ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να υγρανθεί το αλεύρι. Αδειάστε το μείγμα στην προετοιμασμένη φόρμα.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι μια οδοντογλυφίδα που θα εισάγετε στο κέντρο να βγαίνει καθαρή, 55 έως 65 λεπτά.
- Αφήστε να κρυώσει εντελώς πριν βγάλετε από τη φόρμα.