Τι κοινό έχουν ονόματα όπως ο Στινγκ, ο Μπεν Στίλερ, ο Άντονι Μπουρντέν και η Κάρι Φίσερ;

Όλοι τους είχαν επαφή με τον κόσμο των παραισθησιογόνων και αυτές ακριβώς τις εμπειρίες τους ανακαλούν στη νέα τρέλα του Netflix.

Ένα ντοκιμαντέρ ουσιαστικά, γεμάτο κινούμενα σχέδια, κωμικοτραγικές αναπαραστάσεις, ψυχεδελικές εικόνες και περισσότερο γέλιο απ’ όσο μπορείς να αντέξεις.

«Στο Ίδιο Τριπάκι: Ψυχεδελικές Περιπέτειες» ονόμασε το Netflix στα ελληνικά το «Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics», που μας ήρθε πολύ πρόσφατα (11 Μαΐου) για να μας πει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Οι Στινγκ, Σάρα Σίλβερμαν, Μπεν Στίλερ, A$AP Rocky, Κάρι Φίσερ, Άντονι Μπουρντέν κ.ά. εξομολογούνται τα «τριπαρίσματά» τους στην ανάλαφρη αυτή δουλειά πάνω στη χρήση παραισθησιογόνων ουσιών.

Είναι περισσότερο μια αστεία παρέλαση celebrities παρά μια σοβαρή έρευνα για τον ύποπτο κόσμο του LSD και των συναφών, ο κόσμος έχει κολλήσει όμως μαζί του.

Μια σειρά από αστείες ιστορίες ανεκδοτολογικού χαρακτήρα είναι και μιας και περιλαμβάνουν ταξίδια του μυαλού, είναι πολύ διασκεδαστικές. Πόσο μάλλον που το Netflix Original ντύνεται με animation, αρχειακό υλικό, κωμικές αναπαραστάσεις των γεγονότων και πολλά τέτοια οπτικά καμώματα.

Μην περιμένεις σοβαρά πράγματα εδώ. Γέλιο έχει για τον θεατή, αλλά και τόλμη για τις διασημότητες, που βγαίνουν και εξομολογούνται ανοιχτά τέτοια θέματα «ταμπού»…