Ένα πράγμα για το οποίο κανείς δεν μιλούσε όταν στο πρώτο λανσάρισμα του RoboCop ήταν η… πίσω όψη του cyborg. Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει καθώς ο Σουηδός ηθοποιός Joel Kinnaman «επέτρεψε» στο κοινό να δει τα εντυπωσιακά νώτα του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Τορόντο του Καναδά.

Η «αποκάλυψη» πρέπει να έκανε ακόμα και την Kim Kardashian να… ζηλέψει.

Ο 32χρονος ηθοποιός έδειχνε αποφασισμένος να διασφαλίσει την τέλεια εικόνα του από κάθε πιθανή γωνία κι έτσι δεν κάνει εντύπωση η εικόνα του βοηθού που «ξεσκόνιζε» τη στολή του.

Κάτι που δεν θα περιμέναμε να δούμε στο πρώτο φιλμ του 1987.

Ωστόσο το remake της ταινίας σκιαγραφεί μία προσωπικότητα πολύ διαφορετική από αυτή του Paul Verhoeven.

Ο νέος RoboCop διαφέρει από το μεταλλικό «πρωτότυπο» και φορά ένα μαύρο κοστούμι που θυμίζει κατά κάποιο τρόπο… Μπάτμαν.

Το 2008, η ταινία RoboCop επελέγη από περιοδικό Empire ως μία από τις 500 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών ενώ οι New York Times τη συμπεριέλαβαν μεταξύ των χιλίων καλύτερων φιλμ που έγιναν ποτέ.

Στο remake ο Kinnaman παίζει τον Alex Murphy, τον ήρωα αστυνομικό που τραυματίζεται σοβαρά πάνω στο καθήκον. Η ζωή του σώζεται με τη χρήση ρομποτικής τεχνολογίας αιχμής, με αποτέλεσμα να φτιαχτεί ο φουτουριστικός Robocop που αγωνίζεται να προσαρμοστεί.

Δείτε τις φωτογραφίες