«Το μεσάνυχτα στο Παρίσι» είναι μια ταινία που είχε συζητηθεί ήδη από την περίοδο που γυριζόταν λόγω της συμμετοχής της Κάρλα Μπρούνι σε αυτή. Όλοι «περίμεναν στη γωνία» να κρίνουν τις υποκριτικές της δυνατότητες ενώ οι φήμες την ήθελαν να γυρίζει μια συγκεκριμένη σκηνή τριάντα φορές μέχρι να βγει σωστά!

Ωστόσο, η ταινία σημειώνει τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ και έχει κάνει ρεκόρ εισπράξεων. Συγκεκριμένα, από το Μάιο που άρχισε να προβάλλεται στις αμερικανικές αίθουσες έχει συγκεντρώσει εισπράξεις 50.000.000 δολαρίων. Μάλιστα, η εταιρεία παραγωγής για να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον του κοινού αναγκάστηκε να αυξήσει τις αίθουσες στις οποίες προβάλλεται για να μπορέσουν να τη δουν περισσότεροι!

Το ευτυχές για το εκκεντρικό Νεοϋορκέζο σκηνοθέτη είναι ότι εκτός από την επιβράβευση του κοινού, έχει δεχθεί και θετικές κριτικές. Ο Γούντι Άλεν έσπευσε να διαψεύσει όσους αμφισβητούσαν τον ταλέντο της Μπρούνι λέγοντας ότι το διάσημο μοντέλο και σύζυγος του Γάλλου πρωθυπουργού τήρησε πολύ επαγγελματική στάση.

Η πλοκή της ταινίας εκτυλίσσεται στην Πόλη του Φωτός, όλα ξεκινούν όταν ο σεναριογράφος Ζιλ ταξιδεύει στο Παρίσι με τη μνηστή του Ινέζ. Εκεί θα συναντήσει τη γοητευτική Αντριάνα και η έλξη που θα νιώσει θα τον οδηγήσει να επανεξετάσει τη σχέση του.

Εκτός από την Μπρούνι στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Όουεν Γουίλσον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μάριον Κοτιγιάρ και Μάικλ Σιν.

Το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 6 Οκτωβρίου.