Προβολή του ντοκιμαντέρ The Cove, απόψε στις 21:00. Μια ιστορία μαζικής δολοφονίας δελφινιών καταγράφεται σε ένα ντοκιμαντέρ από τον σκηνοθέτη Louie Psihoyos, διάσημο Έλληνα φωτογράφο του National Geographic. Η ταινία έχει βραβευτεί με το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ. Στο αμφιθέατρο των τοπογράφων, στον 3ο όροφο, της 3ης πολυτεχνικής πτέρυγας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Το Τμήμα Ψυχολογίας του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield, ανοίγει τις πύλες του στο ευρύ κοινό με μια σειρά διαλέξεων με σκοπό την γνωριμία με την επιστήμη της Ψυχολογίας. Σήμερα: «Η ανατομία της Αγάπης: Γιατί αγαπάμε αυτούς που αγαπάμε και πώς το πάθαμε αυτό». Θάνος Καρανάτσιος, Επισκ. Καθηγητής Θετικής Ψυχολογίας CITY COLLEGE, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Στο City College, Αμφιθέατρο, κάθε Τετάρτη 20.00 – 21.00.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου παρουσιάζει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ‘Tango Θεσσαλονίκη: Πόζα & Έρωτας’, στον Πολυχώρο Milonga Das.
Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Α.Π.Θ. διοργανώνει έκθεση αφιερωμένη σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη του τέλους του 19ου αιώνα στον Toulouse Lautrec και μαζί μιαν αναδρομή σε αυτή την γοητευτική και κρίσιμη εποχή, την Belle Époque, που καθόρισε εξελίξεις και συμπεριφορές του 20ού αιώνα.