Σωστό πανδαιμόνιο επικρατεί με το Lucifer, μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή.

Με το δεύτερο μισό του πέμπτου κύκλου να έχει κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου 2021 και να παραμένει στο Top 10 εδώ και τόσες μέρες, ο ντόρος καλά κρατεί.

Όλοι αναρωτιούνται ωστόσο ένα πράγμα: Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια της έκτης σεζόν;

Lucifer: Τι λέγεται για τον 6ο κύκλο και το… 2021

Το Netflix κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του, οι φήμες ωστόσο δίνουν και παίρνουν. Και ξέρουμε βέβαια ότι ο έκτος κύκλος έχει ήδη γυριστεί! Κι έτσι μοιραία η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την ημερομηνία κυκλοφορίας, αν θα δούμε τα νέα επεισόδια μέσα στο 2021.

Πριν από την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους του πέμπτου κύκλου, ο παραγωγός Joe Henderson ρωτήθηκε για τον έκτο κύκλο. «Αυτή είναι μια καλή ερώτηση και, ευτυχώς, δεν ξέρω την απάντηση. Προσωπικά, το ελπίζω. Θα μου άρεσε πολύ να ήταν έτσι, αλλά δεν ξέρω ακόμα τα σχέδια του Netflix. Θα ήταν όμως ωραίο. Αν τραβήξει πάντως, δεν νομίζω πως θα τραβήξει πολύ στη νέα χρονιά».

Ξέρουμε πως το Netflix δεν έχει κανένα πρόβλημα να αφήνει τους φαν να περιμένουν καιρούς και καιρούς. Τα γυρίσματα του έκτου κύκλου του Lucifer ολοκληρώθηκαν πάντως τον Μάρτιο του 2021, κι έτσι δεν θα ήταν εντελώς απίθανο να τον δούμε πριν εκπνεύσει η χρονιά.

Οι περισσότεροι πάντως τοποθετούν χρονικά την πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Lucifer στις αρχές του 2022. Το Netflix χρειάζεται τουλάχιστον 5-6 μήνες για το μοντάζ μιας σειράς, κι έτσι πιθανότατα δεν θα προλάβει το τέλος του 2021.