Οι fan του The Karate Kid ήταν πιθανότατα ήδη ενθουσιασμένοι για την Cobra Kai, η σειρά είναι βασισμένη σε ταινία του 1984, οι δύο πρώτες σεζόν της έκανε το ντεμπούτο τους στο YouTube Premium το 2018 και το 2019.

Το Cobra Kai όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr έλαβε συνολικά υπέροχες κριτικές κατά την κυκλοφορία του – η πρώτη σεζόν έχει βαθμολογία 100% στο Rotten Tomatoes και η δεύτερη σεζόν έχει 88% . Αυτή την φήμη ακολούθησε και όταν κυκλοφόρησε στο Netflix .

Macchio και William Zabka επιστρέφουν λοιπόν για την 3 σεζόν ,οι άνθρωποι πίσω από το σόου ξέρουν τι κάνουν, τοCobra Kai συν-δημιουργήθηκε από τον Josh Heald (ο οποίος έγραψε το Hot Tub Time Machine) και τον συνδυασμό των Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg, που μαζί ήταν πίσω από τις ταινίες Harold και Kumar και το American Wedding του 2012. Εκεί οφείλεται και οι στιγμές γέλιου που κάποιες φορές βγάζει η σειρά .

Η 3 σεζόν φαίνεται πως οριστικά θα γυρίσει το 2021 καθώς όπως ανακοίνωσαν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει ακριβή ημερομηνία.

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημο τρέιλερ ενώ κυκλοφορεί ένα teaser της σεζόν 3 από το Netflix με τίτλο “The Karate Kid Legacy Continues.” Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο είναι στιγμιότυπα από τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς με επιλεγμένα κλιπ από την αρχική ταινία Karate Kid, αλλά στο τέλος του βίντεο υπάρχουν μερικά στοιχεία για τη νέα σεζόν .

«Ο κ. Miyagi με αντιμετώπισε σαν γιο», ακούγεται ο Ντάνιελ και εμφανίζονται σκηνές από την Ιαπωνία. “Δεν θα κρατούσε μυστικά από μένα.”

Το επόμενο πλάνο δείχνει ότι ένας Sai βγαίνει στο έδαφος δίπλα στο κεφάλι του Ντάνιελ. “Είσαι σίγουρος γι ‘αυτό?” μια φωνή τον ρωτάει.