Το drive in φεστιβάλ του δήμου Γλυφάδας που πραγματοποιείται στο Α’ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το βράδυ της Τρίτης (2/6) με τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η πρώτη drive in συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα συγκέντρωσε αρκετούς πολίτες που από τα αυτοκίνητά τους και κρατώντας αποστάσεις απόλαυσαν την αγαπημένη τραγουδίστρια. 

Από νωρίς τα αυτοκίνητα είχαν παραταχθεί κάτω από τη σκηνή σε προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία.

Η συναυλία ξεκίνησε γύρω στις 21.00 και ολοκληρώθηκε περίπου δύο ώρες αργότερα.

Αντί για εισιτήριο οι πολίτες που παρακολουθήσαν τη συναυλία όπως είχε πει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου μιλώντας στο newsbeast.gr μπορούσαν να δωρίσουν τρόφιμα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Το φεστιβάλ συνεχίζει με βραδιά κινηματογράφου αυτή την Παρασκευή και με μουσική βραδιά την επόμενη Τετάρτη καθώς στη σκηνή θα βρεθούν οι Onirama.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία χαιρέτησε τους ακόλουθούς της στο Instagram από τη Γλυφάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) στις

Την παρουσίαση της συναυλίας έκανε ο Παντελής Καναράκης ο οποίος ήταν ντυμένος τροχονόμος.

O δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσόρισε τους θεατές πριν αρχίσει η συναυλία λέγοντας: «Με πολλή χαρά και με όλη μας την αγάπη σας καλωσορίζουμε στο φετινό πρώτο drive in φεστιβάλ της χώρας μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) στις


Δείτε φωτογραφίες: