Το degustation menu του SIMUL gastronomic situ, Rock the Gourmet, που τόσο αγαπήθηκε αλλάζει γεύσεις και διάθεση για να σας μυήσει στη φιλοσοφία της κουζίνας του Νίκου Θωμά.

Carpaccio
Carpaccio καραβίδας με κουνουπίδι και αρωματικό βούτυρο καφέ
Αγκαλιάζει τη θάλασσα της Μεσογείου, φιλοξενεί ένα πειραγμένο μοσχαρίσιο πλευρό και ανατρέπει την παραδοσιακή γεύση του cheesecake. DINNER Με βάση τα υλικά της εποχής και την έμπνευση της παγκόσμιας γευστικής κουλτούρας υποδέχεται το 2017 ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης. image001

«Rock the Gourmet» Degustation Menu

Αφήστε τον σεφ, Νίκο Θωμά, να σας μυήσει στη φιλοσοφία της κουζίνας του SIMUL μέσα από το νέο μενού γευσιγνωσίας Rock the Gourmet. MEAT Όπως ακριβώς υπόσχεται ο τίτλος, έξι νέες γεύσεις ανατρέπουν την καθιερωμένη φύση του gourmet και συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, στην τιμή των 40 ευρώ/άτομο.

  • Carpaccio καραβίδας με κουνουπίδι και αρωματικό βούτυρο καφέ
  • Κόκκινο λάχανο σχάρας με μαστέλο Χίου, φουντούκι και ρόδι
  • Ριζότο με μελάνι σουπιάς, βασιλικό καβούρι και τσορίθο
  • Μοσχαρίσιο πλευρό με μελιτζάνα, πράσινο σιτάρι και γιαούρτι
  • Sorbet λεμόνι- Θυμάρι με γλυκό του κουταλιού ελιά και βρώμη
  • Σαν cheesecake με καμένη λευκή σοκολάτα και μύρτιλα

SIMUL σημαίνει Μαζί!

simul
Σαν cheesecake με καμένη λευκή σοκολάτα και μύρτιλα
Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. SORBET Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 – 24:00 ~ Κυριακή κλειστά SIMUL1 SIMUL2

Πληροφορίες

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι 210 7224737 email:[email protected] www.simul.gr