Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο καλλιτεχνικος της διευθυντής Γιώργος Πέτρου παρουσιάζουν σε μια νέα, εντυπωσιακή παραγωγή, το διασημότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway: το West side Story.

Βασισμένο στην αθάνατη ερωτική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Σαίξπηρ,  το West side Story μεταφέρει τη δράση στο σήμερα, με την αξέχαστη μουσική μιας από τις σημαντικότερες μουσικές προσωπικοτητες του 20 αι., του Leonard Bernstein.

Με φωνητικές απαιτήσεις που πλησιάζουν στην όπερα, αλλά και με μοναδικής ομορφιάς χορευτικά μέρη, το WestSideStory θα παρουσιαστεί σε συν-σκηνοθεσία του Γιώργου Πέτρου με τον πολυβραβευμένο Αμερικανό σπεσιαλίστα του είδους JohnTodd.

Τα σκηνικά της παράστασης έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνογράφος και σκηνοθέτης Πάρις Μέξης, τα κοστούμια η Γιωργίνα Γερμανού και τους φωτισμούς ο Γιώργος Τέλλος. Η διδασκαλία της πρόζας είναι του Παντελή Δεντάκη, ενώ η μετάφραση του Γιώργου Πέτρου.

Στους πρωταγωνιστικους ρόλους εμφανίζονται η Μαρίνα Σάττι (Μαρία), ο Γιάννης Καλυβας (Τόνυ), ο Ιάσονας Μανδηλάς (Ριφ) και η Ελένη Σταμίδου (Ανίτα) μαζί με ένα λαμπερό 30μελές επιτελείο πρωταγωνιστών που αποτελείται από διακεκριμένους τραγουδιστές, χορευτές και ηθοποιούς.

16, 17 & 18 Ιουλίου 2016, 21:00
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη)

Τιμές εισιτηρίων: Ζώνη VIP (35€), Ζώνη Α (25€ & Φοιτητικό 20€), Ζώνη Β (20€ & Φοιτητικό 15€), Ζώνη Γ (15€ & 10€ φοιτητικό & 5€ Άνεργοι), Α.μεΑ. (5€).