Σαν να μη φτάνει που μιλάμε για το ασύλληπτο supercar Bugatti Veyron Grand Sport, έπρεπε να κυκλοφορεί και με χρυσή περιβολή για να γίνει ακόμα πιο σπάνιο.

Οι κάτοικοι του Λονδίνου μαγνητίστηκαν από την εκζήτηση του σαουδάραβα ιδιοκτήτη του, που δεν του έφτασε το εργοστασιακό κομψοτέχνημα της Bugatti, το ήθελε και σε χρυσή εκδοχή από πάνω!

Το «φανταχτερό» δεν μπορεί να περιγράψει τη λαμπερή φορεσιά του μηχανοκίνητου θαύματος, που εθεάθη έξω από το λονδρέζικο Dorchester Hotel.

Ο πολυεκατομμυριούχος κάτοχός του τάραξε λοιπόν τα λιμνάζοντα μηχανοκίνητα ύδατα της βρετανικής πρωτεύουσας με τη χρυσή και μαύρη Bugatti Veyron, με έδρα τη Σαουδική Αραβία.

Το σπάνιο κάμπριο αριστούργημα της Bugatti, γνωστό ως Grand Sport, είναι ένα από τα μόλις 150 κομμάτια που παράχθηκαν ποτέ από τον γάλλο κατασκευαστή.

Κι ενώ στην αρχική του μορφή ήταν λευκό, ο Σαουδάραβας το έστειλε πρόσφατα στο Ντουμπάι για ένα face-lift αλλιώτικο από τα άλλα: ο οίκος βελτιώσεων Foilacar τύλιξε τη Veyron σε χρυσή φορεσιά, κάνοντάς τη ακόμα πιο «μαγνητική»!

Αν αυτό είναι βέβαια δυνατό…