Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να στάθηκε άτυχος στο γκραν πρι της Μεγάλης Βρετανίας, χάνοντας την πρώτη του θέση, εξαιτίας του κλαταρίσματος του ελαστικού του, ωστόσο τόνισε πως ήταν ένας αγώνας που εξελίχθηκε καλά για την ομάδα του, η οποία ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών.

Ακόμη, ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως σκοπός του είναι να μην απομακρυνθεί από το κυνήγι του τίτλου.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 μετά το όγδοο γκραν πρι της σεζόν βρίσκεται στην τέταρτη θέση, απέχοντας 43 βαθμούς από τον πρώτο, Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Ενώ υπάρχουν πολλές συζητήσεις για τα ελαστικά, υπάρχουν πολλά θετικά που προέκυψαν από αυτό το τριήμερο. Η ομάδα και ο Νίκο πήρε τη νίκη, έτσι πήραμε κάποιους καλούς βαθμούς. Τώρα είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, κάτι που είναι πολύ καλό. Είμαι 43 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Σεμπάστιαν Φέτελ, και έχω στη διάθεσή μου ένα πολύ καλό μονοθέσιο και βελτιωνόμαστε συνεχώς», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διεκδίκηση του τίτλου:

«Απλά προσπαθώ να μείνω μέσα στο κυνήγι του τίτλου και να συνεχίζω να παλεύω για αυτό. Σε αυτά συγκεντρώνομαι προς το παρόν. Ανυπομονώ για τους επόμενους αγώνες και ελπίζω να βγει κάτι θετικό από αυτούς. Είμαι βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά μου».

Πηγή: sport-fm.gr