Μπορεί στη Ferrari να είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση της F138 κατά τη διάρκεια των αγώνων, ωστόσο επιθυμία της σκουντερία είναι να βελτιωθούν στις κατατακτηρίες δοκιμές, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πατ Φράι.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αναφερόμενος στον τρίτο γύρο της σεζόν στην πίστα της Κίνας τόνισε πως δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις καθώς θα είναι το πρώτο γκραν πρι στο οποίο θα έχουν στη διάθεσή τους τη μεσαία και τη μαλακή γόμα της Pirelli.

«Έχουμε δείξει καλό ρυθμό κατά τη διάρκεια των αγώνων με όλους τους τύπους ελαστικών. Ωστόσο, έχουμε ακόμη δρόμο για να είμαστε περισσότερο γρήγοροι στις κατατακτήριες δοκιμές, κάτι στο οποίο προς το παρόν δουλεύουμε πολύ σκληρά. Νομίζω ότι περισσότερα θα έρθουν στη συνέχεια, καθώς μαθαίνουμε για το μονοθέσιο και το πώς θα παίρνουμε ότι καλύτερο από αυτό», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της σκουντεριά, Πατ Φράι, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Το γκραν πρι της Σανγκάης είναι μία ενδιαφέρουσα πίστα με πολλές στροφές διαφορετικού τύπου. Είναι νωρίς για να πούμε αν το μονοθέσιο μας θα είναι καλύτερο από τα άλλα, καθώς θα είναι ο πρώτος αγώνας στον οποίο θα χρησιμοποιήσουμε τη μαλακή και τη μεσαία γόμα».

Πηγή: sport-fm.gr