Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross συνεχίζεται με τον 4ο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στην πανοραμική, τεχνική, και πρόσφατα ανανεωμένη δημοτική πίστα της Κοζάνης, στα Πετρανά.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στον αγώνα του Άργους προδιαθέτουν για μάχες μέχρις εσχάτων και οι κορυφαίοι αθλητές του χώρου από όλη την Ελλάδα (αναμένεται μεγάλος αριθμός συμμετοχών) θα δώσουν το δυναμικό παρόν με στόχο το ξεκαθάρισμα των βαθμολογικών λογαριασμών.

Στις κατηγορίες ΜΧ2, ΟΡΕΝ και Quad η υπόθεση τίτλος είναι ανοιχτή ενώ στην ΜΧ1, μπορεί να υπάρχει φαβορί, όμως για την 2η θέση σχεδόν ισοβαθμούν 3 αθλητές.

Έξι κατηγορίες συνολικά απαρτίζουν το πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και τετράτροχες μοτοσυκλέτες, τα περίφημα Quads. Τα 12 σκέλη ξεκινούν από το Σάββατο το απόγευμα ενώ οι κύριοι αγώνες ξεκινούν την Κυριακή 13 Μαΐου στις 10:45.


Πρόσβαση

Ερχόμενοι από Λάρισα – Ελασσόνα, περνάτε από γέφυρα στην λίμνη Πολυφύτου (πηγές Αλιάκμονα) και συνεχίζετε για Κοζάνη. Στα 12 χλμ περίπου θα συναντήσετε την διασταύρωση για τις Σχολές του ΟΑΕΔ, στρίβετε δεξιά, ακολουθείτε τον δρόμο (υπάρχουν πινακίδες) και μετά από 3,5 χλμ φτάνετε στην πίστα.

Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη, βγαίνετε στην 2η έξοδο για Κοζάνη – Πτολεμαϊδα, ακολουθείτε τον δρόμο για Λάρισα και μετά από 11χλμ περίπου θα συναντήσετε την διασταύρωση για τις Σχολές του ΟΑΕΔ. Στρίβετε αριστερά, ακολουθείτε τον δρόμο (υπάρχουν πινακίδες) και μετά από 3,5 χλμ φτάνετε στην πίστα.

Η γεωγραφική θέση έναρξης του δρόμου προς την πίστα είναι: 40° 17’ 02’’ Βορ & 21° 52’ 25’’ Αν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.amotoe.gr.