Το «Αγωνιστικό έτος 2015» έκλεισε με το καλύτερο τρόπο. Με το 3ο Athens Rally Sprint στην μνήμη του Γιώργου Ραπτόπουλου. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από νωρίς το πρωί του Σάββατου, με την εμφάνιση πυκνής ομίχλης, χιονόνερου και του τσουχτερού κρύου, μεγάλος αριθμός θεατών είχε καταλύσει στα μέρη που η Οργάνωση του Αγώνα είχε ορίσει ως ασφαλή για την παρακολούθηση της τόσο αγαπημένης Ειδικής Διαδρομής «Άγιος Μερκούριος».

Τα πληρώματα από την μεριά τους, αντάμειψαν με τον καλύτερο τρόπο τους παγωμένους θεατές, καθώς τα περάσματα, τους κρατούσαν στις μύτες των ποδιών τους.

Νικητές αναδείχθηκαν ο Παναγιώτης Κύρκος με τον πολύπειρο Γιώργο Πολυζώη δίπλα του, με Mitsubishi EVO VIII.

Δεύτεροι στο βάθρο οι Βασίλης Ζάχος – Βαγγέλης Ασπρόμουγγος με το Citroen C2 R2, που κατέκτησαν και την 1η θέση στην F2 αλλά και στην κλάση A/6.

kirkos

Στο πόντιουμ των νικητών τρίτοι ανέβηκαν οι Λευτέρης Μαναδιάκης – Βάσω Αραπάκου, που κέρδισαν και την 1η θέση στην κλάση Ν/4 με Mitsubishi EVO IX.

Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζουν τα Ιστορικά Αυτοκίνητα που είχαν δηλώσει συμμετοχή, αν και το 3ο Athens Rally Sprint δεν μετρούσε σε κανέναν από τους προκηρυγμένους θεσμούς για αυτά.

Πρώτοι στα Ιστορικά, τερμάτισαν οι Λευτέρης Μανδρούκας – Νίκος Τσάδαρης με Porsche 911 RSR, με δεύτερους τους Γιάννη Τσαλαματά-Νίκο Μπάμπαλη με Ford Escort RS 2000 και τρίτους τους Γιάννη Λυκάκη-Μαρία Καμπούροβα με Toyota Starlet.

Η απονομή επάθλων σε όλους τους συμμετέχοντες (τιμής ένεκεν), αλλά και στους Νικητές Γενικής Κατάταξης, Κατηγοριών και κλάσεων , έγινε με παρουσία όλων των πληρωμάτων αλλά και θεατών στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αχαρνών.

tsadaris

 Νίκος Τσάδαρης