Οι φήμες θέλουν τον Μαρκ Γουέμπερ να αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Formula 1 στο τέλος της χρονιάς, ωστόσο, ο Κρίστιαν Χόρνερ ξεκαθαρίζει ότι ακόμη είναι νωρίς να μιλήσει για το μέλλον του Αυστραλού.

Ο Γουέμπερ βρίσκεται στη Red Bull από το 2007, παίζοντας μεγάλο ρόλο στην τεράστια επιτυχία της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο στους κατασκευαστές πέρυσι.

Η πρωτιά του Σεμπάστιαν Φέτελ στην κατάταξη των πιλότων έστρεψε τους προβολείς πάνω του, αφήνοντας τον Γουέμπερ στη σκιά του. Ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής του σπορ έχει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2012, ενώ ο Αυστραλός θα πρέπει να περιμένει για να δει που θα βρίσκεται μόλις τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα.

«Δεν είχε τόσο την τύχη με το μέρος του, αλλά ακόμα εξακολουθεί να μεταφέρει το μήνυμα ότι είναι σε υψηλό επίπεδο και πιστεύω ότι η δυναμική των δύο πιλότων, ο συνδυασμός και των δυο, είναι πραγματικά πολύ θετικός», είπε αρχικά ο Χόρνερ, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε για την καριέρα του 34χρονου Αυστραλού:

«Είχε συμφωνηθεί μεταξύ του Μαρκ και της ομάδας ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας του θα ανανεώναμε τη συνεργασία μας για έναν χρόνο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να συγκεντρωθούμε στο 2012 αυτή τη στιγμή. Είμαστε ικανοποιημένοι με το Μαρκ».

Στη συνέχεια μάλιστα εξήγησε: «Διασκεδάζει να οδηγάει για εμάς και εμείς διασκεδάζουμε με το να τον έχουμε εδώ. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα κάτσουμε να το συζητήσουμε».

Πηγή: auto24.gr