Το Chevrolet Equinox EV μόλις κυκλοφόρησε, αλλά προκάλεσε αντιδράσεις με την τιμή του, με αποτέλεσμα η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία να αναμένεται να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις το επόμενο έτος.

Συγκεκριμένα, φέτος το μοντέλο ήταν μόνο διαθέσιμο στις εκδόσεις 2RS και 2RS, οι οποίες ήταν ακριβότερες. Ωστόσο, το 2025 αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο που θα κοστίζει 35.000 δολάρια.

Το CARBUZZ έγραψε σε δημοσίευμα πως δεν δόθηκε ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο με τη μειωμένη τιμή, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να γίνει τον Αύγουστο της επόμενες χρονιάς.

Σημειώνεται, πως η Chevrolet έχει απλοποιήσει τη δομή του εξοπλισμού στο Equinox EV. Το LT αντικαθιστά το 1LT, με τους αγοραστές να μπορούν να προμηθευτούν το πακέτο Comfort and Active Safety 2 για 2.000 δολάρια.

Ακόμη, ένα μοντέλο LT με Comfort and Active Safety 2 Package και Convenience I Package αντικαθιστά αυτό που θα ονομαζόταν 2LT για 43.295 δολάρια. Τέλος, ένα μοντέλο LT με Comfort, Active Safety 2 Package και Convenience II Package αντικαθιστά το πρώην 3LT για 46.395 δολάρια.

Οι εκδόσεις 2RS και 3RS έχουν συμπυκνωθεί σε μία έκδοση RS. Το 2RS ονομάζεται πλέον απλά RS και ξεκινά από τα 44.795 δολάρια, ενώ το 2RS αντικαθίσταται από το RS με πακέτο Convenience II για 47.890 δολάρια.