Με την έναρξη του 2011 το Καπαλί Τσαρσί θα κλείσει 550 χρόνια ζωής και θα το γιορτάσει με μια σειρά εκδηλώσεων.
Η σκεπαστή αγορά κατασκευάστηκε με διαταγή του Σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή το 1461 και έχει περισσότερα από 1.200 καταστήματα που προσελκύουν καθημερινά μεταξύ 250.000 και 400.000 επισκέπτες.
Προέορτιο των εκδηλώσεων θα αποτελέσει η συναυλία του γνωστού Τούρκου συνθέτη και πιανίστα, Τουλουϊχάν Ουγκουρλού μέσα στην αγορά στις 26 Δεκεμβρίου.
Στη συναυλία θα ακουστούν κομμάτια από το τελευταίο άλμπουμ του καλλιτέχνη, με τίτλο «Κωνσταντινούπολη για πάντα».
Ο Ουγκουρλού, ο οποίος παίζει πιάνο από την ηλικία των τεσσάρων ετών, είναι ένας από τους γνωστούς συνθέτες της Τουρκίας, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του.