Ένα ζευγάρι ερωτεύτηκε την καλύτερή τους φίλη, μια κοπέλα που γνώρισαν, αγάπησαν και μέσα σε λίγους μήνες της ζήτησαν να μετακομίσει στο σπίτι τους για να φτιάξουν μια διαφορετική οικογένεια.

Η 25χρονη Tayla Means και ο 27χρονος σύντροφός της Philip Barr γνώρισαν την 21χρονη Tia Burt στο ίντερνετ τον Οκτώβριο του 2019. Το ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ μετρούσε έναν χρόνο σχέσης και αναζητούσε καινούριες παρέες.

Λίγες μέρες αργότερα, η κοπέλα επισκέφτηκε το ζευγάρι το σπίτι τους και δέθηκαν αμέσως.

Τρεις μήνες φιλίας μετά, η Tia εξομολογήθηκε πως διατηρούσε ερωτικά αισθήματα και για τους δύο τους. Το ίδιο ένιωθε όμως και το ζευγάρι.

Η 21χρονη είχε στο παρελθόν αποκλειστικά μονογαμικές σχέσεις, αποφάσισε ωστόσο να μετακομίσει στο σπίτι του ζεύγους τον Μάρτιο του 2020 για να ζήσουν όλοι μαζί. Είχαν περάσει μόλις 5 μήνες.

Now the polyamorous throuple wants to start a family

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

Οι τρεις τους πια αγόρασαν ένα τεράστιο κρεβάτι, για να χωράει όλη την αγάπη τους, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως είναι όλα καλά.

Αντιμετωπίζουν στραβά βλέμματα στον δρόμο και δέχονται πικρόχολα σχόλια online, αλλά συνεχίζουν δυναμικά. Οι τρεις τους δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και επιμένουν πως η ζήλια δεν έχει θέση στη σχέση τους.

Σκοπεύουν μάλιστα να ενώσουν τις ζωές τους και επισήμως, με μια τελετή που να επισφραγίζει την αγάπη τους, και να προβούν σε διαδικασίες ώστε να αποκτήσουν παιδιά.

Από τον Ιούλιο του 2020 αποφάσισαν μάλιστα να κάνουν τη σχέση τους γνωστή, φτιάχνοντας μια σελίδα στο Instagram.