Αυτή είναι η στιγμή που μια Lamborghini 180.000 βρετανικών λιρών καταστρέφεται μέσα σε μόλις 6 δευτερόλεπτα μετά από μια εκτός ελέγχου οδήγηση σε πολύ υψηλές ταχύτητες, στη βροχή.

Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται στο βίντεο, κάνει πέντε στροφές και διασχίζει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας σε κεντρικό δρόμο κοντά στη Μόσχα. Το βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα ενός άλλου αυτοκινήτου και δείχνει το σούπερ αυτοκίνητο να προσπαθεί να προσπεράσει με μεγάλη ταχύτητα, αλλά χάνει τον έλεγχο στη βροχή. Έτσι όπως περιστρέφεται εκτός ελέγχου, η Lamborghini κάνει μια διαδρομή μπροστά από το αυτοκίνητο με την κάμερα και χάνει εντελώς το έλεγχο. Στη συνέχεια και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα προσκρούει θεαματικά στην άκρη του δρόμου και διαλύεται με τα κομμάτια του να σκορπίζονται στο δρόμο προς κάθε κατεύθυνση.

labo2

Ακόμη και μετά την πρόσκρουση, το αυτοκίνητο συνεχίζει να στριφογυρίζει. Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Το αυτοκίνητο που είχε την κάμερα και μαγνητοσκοπούσε το συμβάν κινούταν με 90 χιλιόμετρα την ώρα που η Lamborghini το πέρασε, πριν αρχίσει να γλιστράει και να φεύγει εκτός της πορείας του».

Σαν από θαύμα, ο 30χρονος οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου βρήκε σώος από το όχημα και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία. Ένας Ρώσος εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Ο 30χρονος οδηγός της Lamborghini ήταν υπεύθυνος για την κατάσταση. Οδηγούσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στη βρεγμένη άσφαλτο και έχασε τον έλεγχο. Η έρευνα συνεχίζεται».

Δεν είναι γνωστό αν ο οδηγός είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και αν του έχουν αποδοθεί κατηγορίες, ενώ το μοναδικό ντοκουμέντο είναι το βίντεο από το κοντινό όχημα που μαγνητοσκοπούσε.