Η γενναιοδωρία μιας γυναίκας γύρισε μπούμερανκ, γιατί τσακώθηκε με τη γειτόνισσα, επειδή απαίτησε να καθαρίσει δωρεάν το σπίτι της και μάλιστα ζήτησε τον λόγο όταν η πρώτη αρνήθηκε.

Σε ανάρτηση που έκανε η γυναίκα στο Reddit, ανέφερε ότι ζει σε μια μικρή γειτονιά της Φλόριντα και συνηθίζει να καθαρίζει δωρεάν σπίτια γειτόνων που δεν είναι σε θέση να κάνουν τις δουλειές. «Πρόσφατα πήγα σε μια γυναίκα που έμεινε χήρα μετά από 50 χρόνια γάμου. Επίσης, βοήθησα μια νεαρή μητέρα με ένα παιδί 3 ετών, που δεν προλαβαίνει ούτε να εργαστεί. Μου αρέσει να καθαρίζω και να βοηθώ όποιον μπορώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όμως, ένα πρωινό άκουσε να χτυπάει επίμονα το κουδούνι και όταν άνοιξε είδε μια 40χρονη γειτόνισσα να την κοιτάει με νεύρα. «Έχεις κάτι μαζί μου; Τόσες μέρες περιμένω να καθαρίσεις το σπίτι μου. Γιατί δεν έρχεσαι;» είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Mirror.

«Έμεινα έκπληκτη και εξήγησα ότι βοηθώ όσους έχουν ανάγκη, όμως εκείνη μπορεί να φροντίσει το σπίτι της. Της ξεκαθάρισα ότι δεν είμαι υπηρέτρια για να απαιτεί κάτι τέτοιο», έγραψε η γυναίκα.

Καθάρισμα

Τότε, η γειτόνισσα ξεκίνησε να ουρλιάζει και σήκωσε όλη τη γειτονιά στο πόδι, με ανθρώπους να βγαίνουν από το σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. «Γιατί δεν καθαρίζεις το σπίτι μου; Είσαι πριγκίπισσα και θέλεις διαφορετική αντιμετώπιση; Πάρε τα πόδια σου και κάνε κάτι», φώναζε στη γυναίκα, μέχρι που η τελευταία έκλεισε την πόρτα.

Όταν ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι εξιστόρησε την ιστορία, αλλά εκείνος υπερασπίστηκε τη γειτόνισσα και ανέφερε στη γυναίκα ότι έπρεπε να απαντήσει πιο ευγενικά, παρότι δεν έκανε κάτι λάθος.

Οι χρήστες του Reddit πήραν το μέρος της γυναίκας στα σχόλια και καυτηρίασαν την αρνητική στάση του συζύγου, ενώ τόνισαν ότι δεν πρέπει ποτέ να βοηθήσει τη συγκεκριμένη γειτόνισσα, που χαρακτήρισαν «εφιάλτη».