Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άτλας της δεκαετίας του 2000» και απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους.

Η ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της ένα σετ από παντελόνι και μακρυμάνικη μπλούζα με γεωμετρικό μοτίβο σε μπεζ και λαδί αποχρώσεις με την υπογραφή Τhemis Z, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια τσάντα φάκελο στο χρώμα της άμμου.

To look της Μαρίας Ναυπλιώτου

Naiad Wide Led Trousers €320

Naiad Blouse €360

Τι περιλαμβάνει η τάση των συνόλων με γεωμετρικά σχέδια

Τα σύνολα με γεωμετρικά σχέδια είναι μια δημοφιλής τάση στον χώρο της μόδας που χρησιμοποιεί γραμμές, σχήματα και μοτίβα εμπνευσμένα από τη γεωμετρία. Αυτά τα σχέδια μπορούν να εμφανιστούν σε ρούχα, αξεσουάρ, υποδήματα και σε κοσμήματα.

Η τάση των γεωμετρικών σχεδίων περιλαμβάνει διάφορα στιλ, όπως τα κλασικά του ρόμβου, τα τρίγωνα, τα κύκλους, τα πολύγωνα και άλλα μοτίβα. Αυτά τα σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή να συνδυαστούν με άλλα μοτίβα ή χρώματα για δημιουργία εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Η συγκεκριμένη τάση συνήθως αντικατοπτρίζει μια μοντέρνα αισθητική και μπορεί να είναι κατάλληλη για διάφορες περιστάσεις, από την καθημερινή εμφάνιση μέχρι τα βραδινά events.

Η τσάντα-φάκελος

Η τσάντα-φάκελος συνήθως είναι λεπτή και επίπεδη, χωρίς πολλές εσωτερικές τσέπες ή χωρίσματα. Αυτό το στιλ τσάντας είναι γνωστό για τον εκλεπτυσμένο και κομψό του χαρακτήρα και συνήθως χρησιμοποιείται για πιο επίσημες ή βραδινές εμφανίσεις. Είναι ιδανική για να φορεθεί σε δείπνα, βραδινές εκδηλώσεις, γάμους ή άλλες επίσημες περιστάσεις, όπου το απαιτούμενο dress code είναι πιο εκλεπτυσμένο.

Οι τσάντες-φάκελοι μπορούν να κρατηθούν από το χέρι ή να φορεθούν ως crossbody τσάντες, ανάλογα με το σχέδιο και την κατασκευή τους. Συνήθως κλείνουν με μαγνητικά κούμπωματα, φερμουάρ ή κλιπ. Είναι δημοφιλείς λόγω της κομψότητάς τους και της δυνατότητάς τους να προσθέσουν μια πινελιά φινέτσας σε κάθε εμφάνιση.

Τι μπορείτε να αγοράσετε


CULT GAIA AURORA LARGE 528

THE MOIRE BIOS VEGAN 285
Fendi First Small Black nappa leather bag 2.600
MARINA RINALDIMETALLIC BUBBLE CLUTCH BAG €190
ISABEL MARANT Luz clutch bag 550
De Mellier Cannes chunky chain leather clutch 455