Οι A-listers από όλο τον κόσμο φαίνεται να έχουν ξετρελαθεί με τα κοντά μαλλιά και σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Αν, λοιπόν, αυτή τη σεζόν νιώθετε την ανάγκη να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας ή να κάνετε ένα μοντέρνο statement με το look σας ακολουθήστε τα βήματα των αγαπημένων σας celebrities και υιοθετήστε το look τους.

Τα κοντά μαλλιά είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη Vogue India. Είτε πρόκειται για ένα κοντό bob είτε για μαλλιά που μόλις αγγίζουν τους ώμους σας, ένα κοντό χτένισμα είναι η επιλογή που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να τραβήξετε περισσότερη προσοχή στο πρόσωπό σας. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, αποτελεί έναν τρόπο που δεν χρειάζεται κόπο και ιδιαίτερη προσπάθεια για να περιποιείστε τα μαλλιά σας.

Εμπνευστείτε από αγαπημένες celebrities και κουρέψτε τα μαλλιά σας κοντά

Αν βρίσκεστε, λοιπόν, ένα βήμα πριν κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριό σας, πάρτε έμπνευση από τις αγαπημένες σας celebrities και τολμήστε να κουρέψετε τα μαλλιά σας κοντά.

Αγκαλιάστε ένα ίσιο bob και προσθέστε μια σταγόνα τζελ για να πετύχετε την αισθητική των βρεγμένων μαλλιών και είστε αμέσως έτοιμες για ένα πάρτι, στο οποίο θα συγκεντρώσετε τα βλέμματα όλων πάνω σας. Δείξτε έτοιμες για μια πιο βραδινή και προσεγμένη έξοδο που αποδεικνύει ότι τα κύματα μέχρι τους ώμους είναι κομψά και αριστοκρατικά, όταν συνδυάζονται με nude χείλη και έντονα μάτια.

Μπορείτε να ακολουθήσετε, φυσικά, τα χνάρια του απόλυτου it girl, της Hailey Bieber, και και να βάψετε τα μαλλιά σας στο νέο της χρώμα «καστανό μπισκότου κανέλας» για ένα καραμελένιο φυσικό look στο bob σας, ή κρατήστε τα όλα μαύρα όπως η Gal Gadot για ένα πιο φυσικό look.

Τα layers προσθέτουν μια πιο ανάλαφρη και διασκεδαστική αίσθηση, στην περίπτωση που θέλετε να «παίξετε» με το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας, όπως ακριβώς κάνουν η Jenna Ortega και η Cara Delevingne.