Αν πιστεύετε ότι οι κορνίζες αποτελούν ξεπερασμένη συνήθεια και δεν ταιριάζουν στο μοντέρνο και μίνιμαλ σπίτι σας, τότε ο νέος τρόπος για να κρεμάτε τις φωτογραφίες σας θα σας βρει σύμφωνους, και με το παραπάνω.

Βγάλτε, λοιπόν, τις φωτογραφίες σας από αυτές, και πετάξτε (ή προσφέρετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα) τις κορνίζες, που έτσι κι αλλιώς δεν χαιρόσασταν ιδιαιτέρως να χρησιμοποιείτε.

Λίγα καρφιά, σπάγγος και πιαστράκια για να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας είναι αρκετά, τόσο για να αντικαταστήσουν τις κλασικές κορνίζες, όσο και για να διακοσμήσουν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τον τοίχο του δωματίου ή του σαλονιού σας.

Καρφώστε, λοιπόν, τα καρφιά στον τοίχο από την μία άκρη στην άλλη σαν μια απλή γραμμή ή διαμορφώνοντας διάφορα γεωμετρκά σχέδια, και ενώστε τα μεταξύ τους με την βοήθεια του σπάγγου, περνώντας τον γύρω γύρω από κάθε καρφί δύο φορές, ώστε να σταθεροποιηθεί καλά.

Για να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε μικρά μεταλλικά κλιπ ή ξύλινα μικρά μανταλάκια από κάποιο βιβλιοπωλείο. Το νέο διακοσμητικό του τοίχου σας είναι έτοιμο!

Αν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερη ατμόσφαιρα στο χώρο σας, στη θέση του σπάγγου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.