Το εορταστικό σετ ολικής αναδόμησης για την ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών περιέχει την Wrinkles Erasure Cream 50ml για όλους τους τύπους δέρματος και μαζί το Dry Oil 100ml για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Η 24ωρη ενισχυμένη κρέμα προσώπου επαναφέρει τη νεανική λάμψη και ελαστικότητα του δέρματος, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ενεργοποιεί τις βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων, επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση. Κατάλληλη για τα πρώτα σημάδια γήρανσης μετά τα 30+.

Kλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα που έδειξε ότι 10 στις 10 γυναίκες είχαν 90% πιο λαμπερό δέρμα και 6 στις 10 γυναίκες είχαν 42% λείανση των ρυτίδων σε 60 ημέρες.*

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, χωρίς parabens και γλουτένη. Τώρα σε νέα airless συσκευασία.

Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι για τη βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, για λείανση των ρυτίδων και επαναφορά της ελαστικότητας, με αντιοξειδωτική δράση για προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

Αποτελεσματικό και στην περιποίηση των μαλλιών καθώς καταπολεμά τον στατικό ηλεκτρισμό, προστατεύει το χρώμα, ενυδατώνει την τρίχα εκ των έσω, παρέχει θερμική προστασία και αυξάνει την ελαστικότητα μειώνοντας σημαντικά το σπάσιμο στις άκρες.

Δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, απορροφάται αμέσως και έχει ευχάριστο διακριτικό άρωμα από λουλουδένιες και ξυλώδεις νότες. Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, χωρίς parabens και γλουτένη.

Τιμή / Διανομή: Διατίθεται στην Π.Λ.Τ.37,50 ευρώ.

Διανέμεται στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και στο e-shop της YOUTH LAB.

*Έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε δείγμα 21 γυναικών