Υλικά
Ζεσταίνετε ένα φλιτζάνι νερό και διαλύετε τον κύβο των λαχανικών. Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα πράσα αφαιρώντας τους τα πράσινα σκληρά φύλλα. Βάζετε σε αλατισμένο νερό να βράσουν ώσπου να μαλακώσουν. Στραγγίζετε και κόβετε σε ροδέλες . Σε τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και προσθέτετε τα πράσα, το κρασί, το ζωμό και το σκόρδο. Αφήνετε να σιγοβράσουν και να φύγουν τα υγρά τους.
Υλικά
Για 2 άτομα
1 κύβο λαχανικών
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
Αλατοπίπερο
10 πράσα
4 κουταλιές της σούπας λάδι
250 γραμμάρια άσπρο ξηρό κρασί