Οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα, ξοδεύουν πολλές χιλιάδες δολάρια σε μία μόνο νύχτα και κάνουν τέτοια επίδειξη πλούτου, ώστε ακόμη και ο πρόεδρος της Κίνας έχει λάβει μέτρα για να τις χαλιναγωγήσει, όπως απαγορεύοντας στα πλουσιόπαιδα της χώρας να εμφανίζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ωστόσο, οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό καθώς τα κοινωνικά δίκτυα είναι το καλύτερο μέσο για τις κόρες των μεγιστάνων οι οποίες προβάλλουν τη χλιδάτη ζωή τους μέσω των λογαριασμών τους.

Οι πλούσιες νεαρές γυναίκες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, εξακολουθούν να επιδεικνύουν στο Instagram τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα επώνυμα ρούχα και τα ταξίδια τους με ιδιωτικά τζετ.

Η 21χρονη Sian_vivi_x είναι μία από αυτές τις νεαρές η οποία συνεχίζει να καταγράφει τον αξιοζήλευτο, όπως τον θεωρεί, τρόπο ζωής της στους 70.500 followers της στο Instagram. Δημοσιεύει μεταξύ άλλων φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να πίνει σαμπάνια με τους φίλους της σε ένα γιοτ και παρουσιάζει τα ταξίδια της με ιδιωτικό τζετ, ενώ δείχνει να μην την απασχολεί να ξοδέψει χιλιάδες δολάρια για 12 μπουκάλια πανάκριβης σαμπάνιας σε ένα πάρτι.

Πρόσφατα μοιράστηκε μια φωτογραφία από μια σαμπανιέρα γεμάτη μπουκάλια Dom Perignon λέγοντας: «Η ζωή είναι πολύ μικρή για… σαμπάνια. Στην υγεία μας αγάπες μου».

Στα ίδια βήματα κινούνται και οι υπόλοιπες κόρες των κινέζων μεγιστάνων που τους αρέσει να προκαλούν με την πολυτελή ζωή τους μέσα από τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα. Ντουλάπες που δεν χωράνε άλλα ρούχα, πανάκριβα αυτοκίνητα και γιοτ είναι επίσης μεταξύ των φωτογραφιών που κοινοποιούν, παρουσιάζοντας πώς είναι η καθημερινότητά τους.

Μια από αυτές θέλει να συγκεντρώσει τα βλέμματα δείχνοντας την εντυπωσιακή συλλογή της από Chanel και Hermes τσάντες, ενώ μια άλλη δημοσιεύει τα ολοκαίνουρια πανάκριβα παπούτσια της. Όλες οι φωτογραφίες έχουν έναν κοινό παρονομαστή, τον πλούτο και τη χλιδή. Ένα από τα προβλήματά τους ενίοτε είναι ότι το αυτοκίνητο με το οποίο βγήκαν για ψώνια δεν είχε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να χωρέσει όλα τα ψώνια τους.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι φωτογραφίες τους πολλές φορές προκαλούν τα σχόλια και την έντονη κριτική των χρηστών που κάνουν λόγο για προκλητική επίδειξη πλούτου.

rich1 rich2 rich3 rich4 rich5 rich8 rich9 rich10 rich11 rich13 rich14 rich15 rich16 rich17 rich18 rich19 rich6 rich7 rich12