Τις αγωνιώδεις κραυγές μιας γυναίκας της οποίας τα μαλλιά τυλίγονται ξαφνικά στις φλόγες κατέγραψε ο φακός, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το περιστατικό συνέβη σε μπαρ της Μόσχας.

Η γυναίκα κάθεται αμέριμνη στη μπάρα του μαγαζιού. Την στιγμή που ο μπάρμαν ετοιμάζει τα ποτά και φαίνονται μπλε φλόγες να τρεμοπαίζουν πάνω σε αυτά, ο άνδρας ρίχνει αλκοόλ σε μια φλόγα και ξαφνικά το κεφάλι της γυναίκας παίρνει φωτιά.

fire1

Η επαφή του αλκοόλ με τη φλόγα δημιουργεί μια μπάλα φωτιάς η οποία πετάγεται στη γυναίκα και τα μαλλιά της αρπάζουν αμέσως. Φυσικά, αστραπιαία η γυναίκα που φαίνεται να κάθεται αρχικά αμέριμνα, πετάγεται επάνω ουρλιάζοντας και τρέχει μέσα στο μπαρ σαν μια κινούμενη μπάλα φωτιάς.

fire2

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ακούγονται επίσης στο βίντεο να ουρλιάζουν, ενώ κάποιοι τρέχουν κατά πάνω της για να την βοηθήσουν να σβήσει τη φωτιά από τα μαλλιά της. Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο μια γυναίκα πηγαίνει με μια βρεγμένη πετσέτα για να σώσει την άτυχη κοπέλα από τη φωτιά που προκάλεσε κατά λάθος ο μπάρμαν.

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook από το χρήστη με το όνομα Glorion Date από την Ινδονησία, αλλά δεν είναι σαφές το ποιος το μαγνητοσκόπησε ή πότε έγινε το περιστατικό στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την Sun, η πρωταγωνίστρια του περιστατικού έλαβε επίσης ως αποζημίωση περίπου δύο εκατομμύρια ρούβλια Ρωσίας, δηλαδή σχεδόν 25.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο…