Πώς καθαρίζεις ένα βραστό αυγό χωρίς να καείς, χωρίς να γεμίσεις τα χέρια σου σπασμένα τσόφλια- και χωρίς να μείνει στα δάχτυλά σου η γνωστή μυρωδιά;
Υπάρχει ένας γρήγορος κι εύκολος τρόπος που εξασφαλίζει πως δεν θα γεμίζει τσόφλια ο πάγκος της κουζίνας- ούτε και το πιάτο μας.
Είναι τόσο απλό: βάζεις το βρασμένο- σφιχτό, προφανώς- αυγό σε ένα ποτήρι και το «χτυπάς» για μερικά δευτερόλεπτα.
Το κέλυφος σπάει τόσο που με μία κίνηση μπορεί να φύγει όλο.