Έχει πάνω από 40 τατουάζ, σε πρόσωπο και σώμα, ζυγίζει 127 κιλά και καταναλώνει όχι λιγότερες από 5.500 θερμίδες την ημέρα. Κυρίες και κύριοι, γνωρίσετε τον  Jens «το Τέρας», τον αθλητή τους μπόντι μπίλντινγκ που όπως το τέρας των παραμυθιών, διαθέτει και τη δική του «πανέμορφη», την εκπληκτική φιλενάδα του, Frederikke.

Ο Jens Dalsgaard, 31 ετών, κατάφερε και απέκτησε φήμη στο διαδίκτυο χάρη φυσικά στην απίστευτη γιγαντιαία όψη του, η οποία του χάρισε και το ψευδώνυμο. Ο Δανός, με ύψος 1.70μ. έχει διάμετρο στήθους 142 εκατοστά και περιφέρεια μπράτσου 56 εκατοστά.  Ο Jens έχει τη δική του online coaching εταιρεία, τη «State of Mind: Fitness and Bodybuilding» και όπως λέει η μανία με τους μεγάλους μυς άρχισε όταν ήταν μικρό παιδί.

«Όταν έβλεπα καρτούν, πάντα προτιμούσα τους κακούς από τους ήρωες και μου άρεσαν τα μεγάλα μπράτσα. Όταν ξεκίνησα τη μεταμόρφωσή μου ως μπόντι μπίλντερ, πριν από δυο χρόνια, οι μυς μου γίνονταν όλο και πιο μεγάλοι και οι άνθρωποι στο διαδίκτυο άρχισαν να με αποκαλούν ”Jens, το Τέρας”».

Όπως αποκάλυψε, ο πόνος για να αποκτήσει αυτή την εικόνα, ήταν μεγάλος – σε αυτόν συμπεριλαμβάνει και τα τατουάζ-, αλλά «είναι το πάθος μου, η ζωή μου. Η μεταμόρφωσή μου, δεν έχει τελειώσει ακόμα, ακόμα έχω πολύ δουλειά», λέει.

tat06
Η πεντάμορφη και το τέρας… Με την αγαπημένη του, Frederikke

Ο Δανός, μεγάλωσε σε ένα ευτυχισμένο οικογενειακό περιβάλλον μέχρι την ηλικία των 10, οπότε και η μητέρα του διαγνώσθηκε με πολλαπλή σκλήρυνση. Εξαιτίας της κατάστασής της, έζησε το υπόλοιπο της ζωής της σε αναπηρική καρέκλα, μέχρι το τέλος όταν ο γιος της ήταν 24 ετών. Συντετριμμένος από το θάνατό της, ο νεαρός άρχισε να κάνει παρέες με συμμορίτες  και να ζει μια ζωή στην παρανομία. «Έχασα τον εαυτό μου και κατέληξα στη φυλακή. Αλλά όταν ήμουν στη φυλακή, άρχισα να κάνω γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία. Όλο αυτό μου άλλαξε τη ζωή, με έκανε πιο δυνατό και άρχισα να γυμνάζομαι». Τρία χρόνια αφότου αποφυλακίστηκε, αποφάσισε να ακολουθήσει μια καριέρα στο μπόντι μπίλντινγκ… tat01 tat02 tat03 tat04 tat05 tat07 tat08 tat09 tat10