Μεγάλη κουβέντα έχει προκύψει στο Twitch με τα περιβόητα «Hot Tubs», τα streams που κορίτσια με μπικίνι περνούν την ώρα τους σε πισίνες, από κανονικές μέχρι κι αυτοσχέδιες.

Πάντως, η πλατφόρμα πραγματοποίησε ριζική αλλαγή στη στάση της, καθώς από την τιμωρία της Amouranth (σ.σ. η κοπέλα στην φωτογραφία) κατέληξε στο να κάνει μία ξεχωριστή κατηγορία για αυτά τα streams με τίτλο «Pools, Hot Tubs, and Beaches».

«Πρώτον και κυριότερον, κανείς δεν αξίζει να παρενοχλείται για το περιεχόμενο που επιλέγει να κάνει stream, για την εμφάνισή του ή για το ποιος είναι και θα πάρουμε μέτρα εναντίον οποιουδήποτε διαιωνίζει αυτό το είδος τοξικότητας στην πλατφόρμα μας. Δεύτερον, ενώ έχουμε κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το σεξουαλικά προκλητικό περιεχόμενο, το να θεωρείσαι sexy από άλλους δεν είναι ενάντια στους κανόνες μας και το Twitch δε θα λάβει μέτρα κατά των γυναικών ή οποιουδήποτε στην πλατφόρμα, για την ελκυστικότητά του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Twitch, τονίζοντας πως τα όρια τα θέτει στο ρητά σεξουαλικά περιεχόμενο. Ωστόσο, παραδέχθηκε πως οι κανόνες της πλατφόρμας δεν είναι αρκετά σαφείς και κατά συνέπεια θα αναθεωρηθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Το Twitch αναφέρθηκε και στο θέμα των διαφημίσεων, ξεκαθαρίζοντας πως το κάθε brand μπορεί να επιλέγει που εμφανίζονται οι διαφημίσεις του, επιλέγοντας συγκεκριμένο περιεχόμενο ή απαγορεύοντας τις διαφημίσεις σε κανάλια που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ τους.

Τέλος, τόνισε πως το προσωπικό του θα μεταφέρει χειροκίνητα περιεχόμενο που ενδεχομένως δεν έχει κατηγοριοποιηθεί σωστά. Με αυτόν τον τρόπο οι θεατές μπορούν ευκολότερα να αποφύγουν αυτό το περιεχόμενο αυτό αν δεν θέλουν να το δουν ή αντιθέτως να το βρουν ευκολότερα αν ψάχνουν κάτι τέτοιο.