Ακόμη μία επιστροφή φαίνεται πώς εξετάζει ο Ολυμπιακός, καθώς μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, ο οποίος φέτος κατέκτησε τη Euroleague με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, «πληγώνοντας» τους Πειραιώτες στον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, πρόκειται για τον βασικό στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα για να ενισχύσει τα γκαρντ του Ολυμπιακού και μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Οι Πειραιώτες αφού ενημέρωσαν τον Αμερικανό γκαρντ για τις προθέσεις τους, αφού ο 58άχρονος τεχνικός εξήγησε το πλάνο του μπήκαν σε συζητήσεις οικονομικής φύσης. Η πρόταση που έχει στα χέρια του ο 29άχρονος γκαρντ είναι για διετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκος είναι γνωστός στο κοινό του Ολυμπιακού αφού ήταν επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ το καλοκαίρι του 2018. Οι Πειραιώτες εκείνη τη σεζόν στην Euroleague δεν είχαν καθόλου καλή πορεία με τον Αμερικανό γκαρντ να την ολοκληρώνει έχοντας παίξει 30 αγώνες και δίνοντας 9.2 πόντους με 37% τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.4 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής. Στο τέλος εκείνης της σεζόν έκανε χρήση του NBA out που υπήρχε ως όρος στο συμβόλαιό του και πήγε στους Γιούτα Τζαζ.

Φέτος με τη φανέλα της Ρεάλ στην Euroleague πρόσφερε 7.4 πόντους με 38.5% στο τρίποντο, 1.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1 λάθος σε 15:47 που αγωνιζόταν.