Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι με τους ανθρώπους του MLS να έχουν τρελαθεί και στόχος της ομάδας είναι να προσθέσει ακόμη δύο δυνατά ονόνατα για την επιθετική γραμμή, έχοντας παράλληλα σημειώσει στη λίστα της και τα ονόματα των Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Οι Αμερικανοί θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν από κοντά τον Αργεντίνο σε δράση για τα επόμενα 2,5 χρόνια και ήδη η ομάδα του Μαϊάμι… αποκτά οπαδούς, αφού στα social media οι followers τετραπλασιάστηκαν. Ο ενθουσιασμός, με λίγα λόγια, έχει… τρυπήσει το ταβάνι και η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να προκαλέσει κι άλλο ντόρο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον διεθνή Τύπο, η Ίντερ Μαϊάμι είναι ήδη σε επαφές με τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος είναι κολλητός του Μέσι, ενώ θέλει και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος αποχώρησε από τη Λίβερπουλ, για την επιθετική γραμμή της.

Την ίδια ώρα, στόχοι αποτελούν και οι Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς για την ενίσχυση αριστερά και στο κέντρο αλλά κυρίως για την ενίσχυση στα social media και στον… χώρο που θα καταλαμβάνουν τα νέα της ομάδας στα διεθνή ΜΜΕ.