Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι αφού απέρριψε την πρόταση της Αλ Χιλάλ και δεν έλαβε ποτέ αυτή που περίμενε από τη Μπαρτσελόνα, με τα αργεντίνικα ΜΜΕ να αναφέρονται στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας του με τους Αμερικάνους.

Ο Αργεντίνος άσος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν δύο χρόνια μετά τη μεταγραφή του σε αυτή και αφού υπήρξαν σενάρια για επιστροφή του στους Μπλαουγκράνα ή ακόμη και για μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία, επέλεξε τελικά τις ΗΠΑ και το Μαϊάμι. Τι προβλέπει, όμως, το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την ομάδα της πόλης;

Όπως αναφέρει η αργεντίνικη ιστοσελίδα «marketing registrado», τα λεφτά που θα γίνει η Ίντερ Μαϊάμι στον Μέσι ετησίως φτάνουν στα 40 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα θα εισπράξει και μέρος των εσόδων από το τηλεοπτικό συμβόλαιο αλλά και των κερδών από τη χορηγία που υπάρχει με την Adidas.

Πέραν αυτών, στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα βοηθήσει τον Αργεντίνο, αν φυσικά το επιθυμεί ο ίδιος, να αγοράσει μία ομάδα του MLS όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο, ακριβώς όπως είχε συμβεί και με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.